Eveniment

Bărbat dispărut, găsit teafăr după opt zile. A trăit cu apă și zmeură!

Un bărbat din Valea Jiului, dispărut în pădure, a fost găsit după opt zile, fără probleme de sănătate care să îi pună viața în pericol, pe valea pârâului Brăița, aproape de Lupeni, transmite Rador.

În tot acest timp, el a fost căutat de echipele Salvamont din Straja și Uricani, care au folosit inclusiv patru câini specializați în găsirea urmelor, iar cercetările s-au extins pe câteva zeci de kilometri pătrați, inclusiv pe cursul apei.

În ciuda faptului că nu se mai așteptau să îl găsească în viață, salvatorii au găsit bărbatul într-o zonă în care mai fusese căutat și l-au adus la spitalul din Lupeni pentru primele investigații, însă starea lui de sănătate este bună, ținând cont de experiența prin care a trecut. El nu a comunicat prea mult cu
salvatorii, dar le-a spus că a găsit zmeură în pădure și a băut apă din pârâu.

Salvamontiștii din Straja au spus că niciodată, în acțiunile la care au participat, nu au mai găsit o persoană dispărută care să fie în viață după opt zile în sălbăticie.

Bărbatul fusese dat dispărut de mai multe zile. „În data de 06 septembrie 2022, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat din municipiul Lupeni despre faptul că, în data de 05 septembrie 2022, în jurul orei 22:00, a pierdut contactul telefonic cu tatăl său,  BOCA DANIEL, în vârstă de 55 de ani (foto), din Lupeni, care a plecat în masivul Straja şi nu a mai revenit la domiciliu. Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Lupeni, alături de echipele de căutare constituite de reprezentanţi ai Salvamont Hunedoara și ai Detașamentului de Jandarmi Montan Lupeni au desfășurat mai multe activități de căutare, în vederea identificării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională”, a fost anunțul inițial al IPJ Hunedoara.

Vizualizări: 2,442

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: