Social

Bărbat din Padeş, dat dispărut

Un bărbat în vârstă de 75 de ani, Victor Cîrstoiu, din comuna Padeș, a plecat de la domiciliu vineri dimineața şi nu a mai revenit. A fost demarată o acţiune de căutare, cea de-a doua din ziua de vineri, după cea de la Godineşti, unde a dispărut o bătrână de 86 de ani.

Semnalmentele bărbatului dispărut: înălțimea 1,65 metri, greutate 75-80 kilograme, păr scurt-alb, ten deschis. La momentul plecării, purta o cămașă de culoare închisă, blugi bleu marin și avea asupra sa o sacoșă cu dungi albe și negre. Bărbatul nu este cunoscut cu plecări repetate de la domiciliu.

Polițiștii au demarat activitățile de căutare a bărbatului, alături de jandarmi și lucrători din cadrul Salvamont, precum și de voluntari. Salvatorii folosesc o dronă cu termoviziune și un câine de urmă. 

"O nouă alertă pentru salvamontiștii gorjeni solicitați sa intervină pentru căutarea unei persoane rătăcită în zona Cornet, din Pades. Participa 7 salvamontiști din bazele Târgu Jiu și Pades, cu o ambulanta Salvamont cu capacitate de intervenție în teren montan, un câine de căutare, o drona si un binoclu, ambele cu termoviziune", a anunțat vineri Salvamont. 

Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

Vizualizări: 3,200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: