Social

Bani din PNRR pentru reabilitarea sediului Primăriei Turburea

Sediul Primăriei comunei Turburea va fi anvelopat și reabilitat energetic cu bani din PNRR, în comună urmând să fie montată și o stație de încărcare a mașinilor electrice. 

Contractul pentru anveloparea sediului primăriei, aflat în clădirea fostului sediu al Petrom dar și pentru alte două proiecte importante este în valoare de 2,2 milioane de lei,  a anunțat primarul Ion Bîrcă. 

Prin PNRR vor fi realizate la Turburea, pe lângă reabilitarea clădirii primăriei, o stație de încărcat electrică și vor fi montate și panouri fotovoltaice. „E un lucru extraordinar de bun, iată că e încă un program care funcționează. Stația de încărcat electrică poate deservii și cetățenii comunei Turburea. Proiectul total este în valoare de 2,2 milioane de lei. 

Clădirea Primăriei Turburea este în sediul fostului Petrom care trebuia renovat și anvelopat pentru a nu pierde această clădire”, a precizat edilul care se bucură că poate realiza aceste noi investiții dar și că altele vor fi finalizate în curând.

Primarul a menționat că se lucrează intens și la extinderea rețelei de canalizare, unde 14 km sunt finalizați, precum și iluminatul public, un bloc de locuințe sociale și la sala de sport care urmează să fie recepționată în curând. Au fost finalizate deja lucrările la căminul cultural care a fost deja recepționat.

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: