Actualitate

Bălășoiu: Planul de restructurare va fi publicat

Ion Bălășoiu, membru în Directoratul Complexului Energetic Oltenia, a spus că planul de restructurare revizuit va fi publicat în rezumat pe site-ul companiei.

“Să nu uităm că acest plan de restructurare este sub o confidențialitate, conține date economice”, a spus Bălășoiu, precizând că planul nu este secret, este confidențial.

La ședința viitoare a Comisiei de Dialog Social va fi prezentat planul de restructurare, a mai spus Bălășoiu, singurul membru din Directorat, care are susținerea PSD. Ședința va fi vineri.

Ceilalți doi membri ai Directoratului, președintele Dan Iulius Plaveti și Cosmin Trufelea, sunt liberali. Nu este clar dacă partidul nu i-a lăsat să meargă la ședința în care ar fi trebuit prezentat planul de restructurare.

Oricum, primarii au fost cei mai furioși în urma sfidării lui Plaveti, mai ales să se închid carierele miniere, iar în urmă rămân găuri imense, periculoase, iar CE Oltenia nu a constituit suficient de multe provizioane pentru a reda în circuitul agricol terenurile.

Plaveti ar trebui să nu îi provoace pe reprezentanții autorităților locale, pentru că societatea pe care o conduce a beneficiat mulți ani de toleranța acestora.

 

Vizualizări: 1,857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: