Eveniment

Autorul accidentului mortal are doar 18 ani

Un șofer tânăr, de doar 18 ani, și un motociclist fără permis. Acestea au fost ingredientele accidentului mortal care a avut loc sâmbătă în Târgu Jiu. Motociclistul a fost izbit într-un stâlp și a murit pe loc, imaginea fiind traumatizantă pentru cei care au trecut prin zonă.

Tânărul de 18 ani ieșea de la Casa Danielescu, unde avea loc o petrecere, și nu s-a asigurat corespunzător. “Din primele cercetări, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au stabilit faptul că un tânăr de 18 ani din comuna Mătăsari, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere la efectuarea virajului spre stânga, la ieșirea din curtea unui restaurant și a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de către un bărbat de 29 de ani, din localitatea Ursați, care se deplasa pe DN 67D din direcția Bârsești-Târgu-Jiu”, a comunicat IPJ Gorj.

Motociclistul care a decedat nu deținea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul, a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 17,532

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: