Eveniment

Autobuzul dedicat Denisei Tâlvescu, implicat în accident

Pentru cel puțin două săptămâni autobuzul viu colorat inscripționat cu numele campioanei la canotaj, Denisa Tâlvescu, nu va mai putea fi văzut pe străzile orașului.

Autobuzul pe care artiștii de la Festivalul de artă stradală de la Târgu Jiu ”Strad Art” au desenat numele canotoarei Denisa Tâlvescu a fost implicat într-un accident produs miercuri. 

Acesta a fost avariat în urma unei coliziuni care a avut loc în zona localității Drăgoieni, fiind afectată și pictura de pe partea stângă.

”Din fericire nu au existat victime. Autobuzul a fost avariat în partea din stânga față. Și pictura a fost afectată. Vom încerca să o refacem. A avut priză la public și a fost apreciat și de călători, și de cetățeni în general“, a spus Mihai Paraschiv, directorul societății de transport în comun, Transloc SA, la o emisiune Tv.

Acesta a mai precizat că și un alt autobuz a fost implicat într-un accident, în zona Parcului Central, ambele mijloace de transport fiind acum scoase din funcțiune cel puțin o săptămână sau două, până când se vor găsi piesele necesare pentru a fi reparate.

 

Vizualizări: 1,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: