Politică

Aurel Vamvu mai vrea un mandat de primar la Crasna

Aurel Vamvu candidează pentru un nou mandat în comuna Crasna. Vamvu ocupă funcția de primar al localității din anul 2004. După o experiență de 20 de ani, în administrația publică locală, acesta afirmă că este pregătit să intre într-o nouă cursă pentru fotoliul de primar. Are și obiective clare, pe care este pregătit să le prezinte alegătorilor.

 

Recent, în comuna Crasna a fost inaugurată sală de sport, investiție ce s-a ridicat la suma de aproximativ un milion de euro. În ceea ce privește viitoarele investiții, lista este destul de lungă: aproape 100 de miliarde vor fi investite în extinderea rețelei de canalizare și aproximativ un milion de euro în modernizarea aducțiunilor de apă. De asemenea, vor fi asfaltate două drumuri de interes local și va fi construită o platformă pentru gestionarea deșeurilor solide. Cu toate aceste obiecte, primarul Aurel Vamvu se declară pregătit să intre într-o nouă cursă electorală. 

„Toate partidele au candidați și la Crasna, dar nu este nicio problemă. Fiecare își prezintă programul, iar cetățeanul va alege pe cel pe care îl consideră el cel mai bun. Eu voi candida pentru un nou mandat, din partea Partidului Social Democrat și am lângă mine toată echipa, toți consilierii, nu a plecat nimeni în ultimul timp. Încă din anul 2004 am încercat să facem din comuna Crasna un loc mai bun pentru toţi cei care locuiesc aici, dar şi pentru cei ce o vor vizita. Am realizat acest lucru prin acţiuni şi proiecte concrete, iar oamenii acestei comune, ca şi cei ce o vizitează, s-au convins de acest lucru. Aceasta este cea mai importanta realizare. În următorul mandat îmi doresc să finalizăm cele 4-5 proiecte mari pe care le avem în linie dreptă și să fim sănătoși, să avem puterea de a realiza și mai multe obiective în comuna Crasna”, a declarat Aurel Vamvu, primarul comunei Crasna. 

Aurel Vamvu este unul dintre primarii longevivi ai județului Gorj. El se află la conducerea primăriei Crasna din anul 2004. 

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: