Politică

AUR Gorj nu se grăbește să-și lanseze candidații 

Chiar dacă sondajele de la nivel național clasează AUR destul de bine în preferințelor românilor, la Gorj, organizația județeană încă nu s-a definit, părând inexistentă. Exceptând promovarea lui George Simion pe pagina de Facebook, nu vedem niciun comunicat de presă, nicio acțiune aplicată și cu finalitate, nicio conferință și nici măcar apariții la emisiunile TV. Cam așa arată tabloul partidului la acest moment. 

Cu toate acestea, coordonatorul AUR Gorj, Ionelia Priescu, dă asigurări că formațiunea politică are câteva organizații care se pot ocupa și de comunele aflate în jurul lor. Cât despre lansarea candidaților pentru alegerile locale de anul viitorul, coordonatorul AUR anunță că, are persoane care pot candida fără emoții, dar nu o să le facă lansarea în acest moment.

 

„Organizațiile pe care le avem în acest moment acoperă și o comună, chiar două din jurul lor. Ne dorim să avem organizații peste tot, dar este mai greu. Avem în acest moment organizații și dacă mâine ar fi alegeri am putea ieși cu oamenii respectivi fără să avem emoții. Avem organizații care au și perspectiva unui candidat, dar nu o să-i lansăm acum”, spune coordonatorul AUR Gorj, Ionelia Priescu. 

Faptul că nu se grăbesc să stabilească posibilii candidați nu pare o idee tocmai bună, mulți dintre pretendenți devenind sceptici în privința unei stabilități. Pe undeva sunt de înțeles tocmai pentru că organizarea necesită muncă, cheltuială și sacrificii, lucruri pe care nimeni nu se îngrămădește să le facă, fără a avea o garanție. 

Nu putem contesta nici motivarea conducerii, aceea de a fi expuși riscului "căpușării", fiindcă la vederea sondajelor, mulți oportuniști speră să prindă o poziție în AUR, iar ulterior să facă un joc duplicitar. Cu toate acestea, ambiguitatea cu alegerile statutare definitive în organizații, lasă un mare semn de întrebare, chiar și celor bine intenționați.

Vizualizări: 1,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: