Politică

Au tras chiulul de la locul de muncă pentru a participa la întâlnirea cu Iordache

Liderul PNL Gorj, Ion Iordache, încearcă prin toate variantele să iasă în evidență prin acțiunile pe care le face, însă, din păcate, nu face decât să-și expună apropiații care ar putea avea de suferit din cauza lui.

Vinerea trecută, senatorul a convocat o acțiune în Parcul Central, acolo unde liberalii și-au dat întâlnire la o cafea în aer liber.

Participarea nu a fost una numeroasă și, probabil, acest lucru l-a determinat pe senator să-i convoace și pe colegii de partid care își desfășoară activitatea la Complexul Energetic Oltenia.

Constantin Popescu, numit chiar în ziua respectivă în Directoratul CEO, a simțit nevoia să-și prezinte plecăciunile în fața șefului de partid care tocmai îl promovase la CEO și a uitat să-și facă o cerere de concediu.

Popescu a lipsit practic de la serviciu în ziua respectivă, conform unor surse din cadrul companiei. Nu a fost însă singurul în această situație.

Daniel Horcea și el angajat al producătorului de energie se pare că a uitat și el să-și facă cerere de concediu pentru ziua respectivă și a pus politica pe primul plan în detrimentul locului de muncă de la care își câștigă pâinea.

Așteptăm reacția oficială a celor din Directoratul companiei energetice despre cum au fost pontați cei doi în ziua respectivă la locul de muncă.

P.S. Ion Iordache dovedește prin ultima numire din Directoratul CEO că deține încă frâiele la această companie și reușește să-și promoveze oamenii în funcțiile de conducere chiar în momentul în care se pune crucea pe mineritul de Gorj.

 

Vizualizări: 3,202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: