Eveniment

Au sustras o mașină, au mers la furat și apoi au adus-o înapoi

Doi tineri din comuna Cătunele au ajuns în arest pentru 24 de ore, fiind bănuiți de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și furt calificat.

Săptămâna trecută, un bărbat din comuna Cătunele a alertat poliția despre faptul că, în noaptea de 10/11 octombrie, autori necunoscuți i-au sustras din fața locuinței autoturismul proprietate personală, l-au utilizat, deplasându-se aproximativ 200 de kilometri și ulterior l-au adus în același punct.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați, prin plângere, de către un bărbat, cu privire la faptul că în noaptea de 10/11 octombrie, autori necunoscuți au pătruns, prin forțarea unei uși, în incinta unei societăți comerciale din comuna Cătunele, de unde au sustras 70 pachete țigarete, suma de 200 lei și două telefoane mobile.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat doi tineri de 29 și 22, ambii din localitatea Cătunele. Ei au fost reținuți luni pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propuneri legale.

Vizualizări: 1,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: