Eveniment

Au luat-o razna! Trei gorjeni în arest din cauza violenței

Tot mai mulți bărbați din Gorj sunt agresivi cu nevestele lor sau cu alți membri ai familiei. Un bărbat de 54 de ani din Bumbești Jiu a ajuns joi pentru 24 de ore în arest, după ce și-a bătut soția, o femeie de 48 de ani. Individul era beat și s-a pus cu pumnii pe biata femeie. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie. Totodată, polițiștii au eliberat un ordin de protecție împotriva agresorului, acesta fiind și reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul poliției.

Vineri, polițiștii îl vor prezenta pe bărbatul reținut Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri corespunzătoare.

Tot cu reținere de 24 de ore s-a sfârșit și un caz de violență domestică de la Glogova, acolo unde un bărbat de 35 de ani, beat, și-a luat tatăl la bătaie. Bătrânul de 72 de ani a anunțat poliția. 

“Victima a formulat plângere împotriva fiului său și a solicitat evacuarea acestuia din locuință, fiind emis un ordin de protecție provizoriu față de agresor, polițiștii evacuându-l din locuința comună pentru 5 zile. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie”, a transmis IPJ Gorj.

În arestul IPJ Gorj a mai ajuns joi un bărbat de 46 de ani, din comuna Turburea, bănuit de săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu. În urmă cu o zi, polițiștii au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie din comuna Turburea despre faptul că soțul său nu respectă măsurile impuse în urma emiterii unui ordin de protecție provizoriu împotriva sa. 

 

Bărbatul de 46 de ani a fost identificat în curtea locuinței din comuna Turburea, acesta precizând că s-a dus să dea mâncare la animale. După expirarea ordonanței de reținere, cel în cauză va fi prezentat unității de parchet competente cu propunere legală, a comunicat IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,810

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: