Eveniment

Au împărțit veste reflectorizante bicicliștilor și căruțașilor

Polițiștii cu atribuții pe linie rutieră din Gorj au desfășurat activități preventive-educative în mediul rural, pentru combaterea accidentelor rutiere cu implicarea bicicliștilor și căruțașilor.

În acest sens, polițiștii au acționat pe mai multe artere deschise circulației rutiere din județ (DN-67-Scoarța, DN-67 B-Târgu Cărbunești, Licurici, Hurezani, DN-6 B Căpreni, Stoina, Crușeț, DJ-661 Bărbătești, Turburea, Țânțăreni), unde au distribuit veste reflectorizante bicicliștilor și căruțașilor.

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea alcoolscop a participanților la trafic și la informarea acestora cu privire la pericolele la care se expun în cazul nerespectării normelor legale în vigoare.

„Menționăm faptul că, de la începutul anului 2024, până la data de 21 februarie a.c., la nivelul județului Gorj s-au produs 6 accidente rutiere grave, soldate cu decesul a trei persoane, rănirea gravă a patru persoane și rănirea ușoară a altor trei persoane.

Astfel de activități vor avea loc și în perioada următoare, în vederea reducerii riscului rutier și a prevenirii și combaterii accidentelor rutiere de orice fel”, anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 678

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: