Ultima oră

Au furat trei tone de produse petroliere

Poliţişti din Argeș au găsit, în urma unor percheziţii, peste trei tone de produs petrolier provenit cel mai probabil din furt.

Poliţiştii argeşeni anchetează un caz de furt de produse petroliere dintr-o magistrală de transport și au descoperit, în urma unor percheziţii făcute la domiciliile unor suspecţi, peste trei tone de produs petrolier. 

În acelaşi dosar, poliţiştii găsiseră, luna trecută, alte patru tone de produs petrolier despre care se suspectează că provin tot din furt. Hoţii au folosit o instalaţie improvizată pentru a fura produsul petrolier care era vândut apoi unor persoane fizice şi unei firme.

Cei patru suspecţi, care au între 31 şi 52 de ani, au montat o instalaţie clandestină pe o magistrală de transport care traversează localitatea argeşeană Drăganu şi prin intermediul acesteia sustrăgeau produs petrolier.

După ultimele două descinderi, una pe raza comunei Cocu şi alta în municipiul Piteşti, dintre care una la locuinţa unei persoane şi la sediul unei societăţi comerciale, polițiștii au găsit 3,2 tone de produs petrolier.

Cercetările în acest dosar continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi luarea măsurilor legale care se impun, precizează anchetatorii.

Vizualizări: 687

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: