Eveniment

Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni

Un avion cu trei pasageri la bord a solicitat sâmbătă seară să aterizeze de urgență pe Aeroportul Otopeni ca urmare a unor probleme tehnice. 

A fost panică și agitație pe Aeroportul Otopeni unde o aeronavă a solicitat aterizare de urgență din cauza unor probleme tehnice.

Aeronava a aterizat în siguranță în jurul orei 20.00, însă conducerea aeroportului pregătise un dispozitiv de autospeciale de pompieri și ambulanțe deoarece echipajul  a transmis că aeronava se confruntă cu probleme tehnice.

Potrivit procedurilor în astfel de situații, a fost format un dispozitiv special. ”În seara zilei de azi, 14 ianuarie, comandantul aeronavei Pilatus PC 12, care avea la bord un doi membri ai echipajului şi 3 pasageri, a solicitat efectuarea unei aterizări de urgenţă pe aeroportul Henri Coandă, ca urmare a apariţiei unor probleme tehnice”, a transmis sâmbătă seara Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Potrivit comunicatului Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, activitatea pe aeroport nu a fost afectată şi nu s-au înregistrat întârzieri ale curselor aeriene.

 

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: