Social

Atenție șoferi, au revenit trotinetele Bolt la Târgu Jiu!

Începând de săptămâna aceasta au revenit pe străzile din Târgu Jiu trotinetele Bolt, cele care au dat mari bătăi de cap șoferilor în trafic în vara anului trecut. 

Aduse la Târgu Jiu de compania estoniană în vara anului trecut, trotinetele de culoare verde ale celor de la Bolt au fost retrase de pe trasee pe perioada de iarnă din cauza condițiilor meteo imprevizibile și a înghețului care i-ar fi pus în pericol pe utilizatori. 

După ce au fost reparate și vopsite pe perioada de iarnă, acestea au fost descărcate din mașini săptămâna trecută și amplasate în punctele cele mai aglomerate din oraș. 

Deja tinerii au început să le folosească intens, trotinetele de culoarea verde-brotăcel fiind vizibile peste tot în trafic, spre disperarea șoferilor care trebuie să fie mult mai atenți, știut fiind că trotinetiștii nu prea respectă regulile de circulație și au fost deja implicați într-o serie de incidente în trafic. 

Bolt, cel mai mare operator de trotinete electrice din Europa, și a lansat vara trecută serviciile de închiriere a trotinetelor electrice și în Târgu Jiu.

Cei care nu au deja instalată aplicația Bolt pentru serviciile de transport la cerere, o pot descărca de pe Google Play, Apple Store sau HUAWEI AppGallery. După configurarea contului, vor vedea o pictogramă – trotinetă – în aplicație (stânga jos), iar atingerea acesteia îi va duce în interfața de închiriere. Trotinetele pot fi deblocate prin scanarea codului QR.

Vizualizări: 925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: