Social

Aruncau cu ouă în mașini, să se distreze

Cinci adolescenți din Târgu Jiu se distrau aseară aruncând cu ouă în mașini. Aceștia au fost prinși de polițiștii locali.

Cei cinci tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au încercat să se sustragă de la verificări și au fugit în Parcul Central, însă au fost prinși în zona Podului Ferdinand.

Aceștia și-au recunoscut fapta și le-au relatat polițiștilor locali că au vrut doar "să se distreze".

Ulterior, polițiștii locali au fost sesizați verbal de către conducătorul unui autovehicul care efectuează transport de persoane în regim de taxi, cu privire la faptul că tinerii respectivi au aruncat cu ouă asupra mașinii aflate în mers, murdărind atât geamul, cât și caroseria.

“Au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare totală de 1250 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991 Republicată pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

Astfel de fapte pot genera producerea unor pagube materiale și, mai grav, pot pune în pericol viața și integritatea fizică a persoanelor, prin distragerea atenției conducatorilor auto de la traficul rutier”, a comunicat Poliția Locală Târgu Jiu.

 

Vizualizări: 976

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: