Social

Arafat insistă să țină Timișoara închisă. Nica le cere timișorenilor să îl dea în judecată!

Scandalul dintre președintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, şi Raed Arafat începe să prindă amploare, după ce șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a prelungit cu trei zile restricțiile din Timişoara, fără să ţină cont de hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. 

Ordinul prin care restricțiile s-au prelungit a fost anulat de Curtea de Apel Bucureşti, dar Raed Arafat nu se lasă şi va ataca decizia. "Decizia încă nu este definitivă, mai avem Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, s-a mai întâmplat să fie ceva anulat la Curtea de Apel şi câştigat la Înalta Curte", a spus Raed Arafat. 

În Siria nu vrei tu să te duci și să tot izolezi, maschezi, pansezi... că ne-ai terorizat o țară cu politica ta trasată din alte sfere. 

Preşedintele CJ Timis, Alin Nica, a avut mai multe atacuri la adresa lui Arafat, în urmă cu câteva zile, spunând că hotărâre lui a fost o intimidare la adresa membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, iar timişorenii merită scuze din partea acestuia. "A fost un precedent periculos şi o intimidare la adresa membrilor CJSU. (...) Timişorenii aşteaptă şi merită scuzele lui Raed Arafat şi a celor ce i-au susţinut la nivel local decizia nedreaptă şi ilegală", a spus Alin Nica. 

Nica ăsta merită un 10+ pentru atitudine! 

După anunţul lui Raed Arafat, prin care spune că va ataca decizia, președintele CJ Timiş a avut o postare în care a scris că Arafat nu înţelege cum membrii CJSU și-au permis să discute în afara recomandărilor autorităţii sanitare, citându-l pe şeful DSU. "Raed Arafat a anunțat de ieri că va ataca decizia Curții de Apel Bucureşti deoarece nu înțelege cum ne-am permis să discutăm în CJSU în afara, citez, recomandărilor autorității sanitare și consideră că el deține adevărul absolut asupra intereselor oamenilor. E nevoie de o decizie definitivă înainte de orice alt pas. Acesta a fost motivul pentru care am zis că scuzele ar fi primul gest firesc, dar Raed Arafat refuză să prezinte măcar atât timișorenilor și spune că dacă ar da timpul înapoi ar face la fel. În ceea ce privește prejudiciile create, eu sau Consiliul Județean nu putem da în judecată, însă acest lucru poate fi făcut de către HoReCa, centre de sport sau alți antreprenori afectați", a scris Alin Nica pe Facebook.

Nu-l știam pe Alin Nica, dar felul în care se prezintă este demn de un lider. Bravo!

Bâlbâielile de pe întreaga perioadă pandemică au afectat psihic milioane de români. Mai puțin pe cei care întrețin fenomenul.

Vizualizări: 5,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: