Eveniment

Aproape doi ani de închisoare pentru câteva țigări

Un recidivist din Motru va face un an și 10 luni de închisoare după ce a furat de la un magazin din localitate patru pachete de țigări și o sticlă de whisky.

“Acesta a pătruns în magazin, s-a deplasat la rafturile cu băuturi alcoolice, care nu se aflau în raza de acoperire a camerelor de supraveghere și a sustras o sticlă cu whisky, marca J&B, pe care a băgat-o în geacă”, se arată în documentul de la instanță.

La un moment dat a vrut să fure și cafea, dar s-a temut că va fi prins. “În continuare s-a deplasat la un alt raft, de unde a sustras șase pungi cu cafea, marca Jacobs, pe care le-a pus într-o plasă de culoare alb, după care a mers către ușa de intrare în magazin, așteptând un moment prielnic să iasă din incinta acestuia. Pentru că și-a dat seama că poate fi identificat ușor de angajații magazinului, a ascuns plasa cu cafea între două rafturi, după care s-a deplasat în zona casei de marcat și dc pe o etajeră, din spatele casierului, a sustras patru pachete de țigări marca Pall Mall, pe care le-a ascuns în geacă. La scurt timp, acesta a părăsit incinta magazinului”, mai menționează sursa citată.

Fapta s-a petrecut în 2018, în ajun de Crăciun. Judecătoria Motru a pronunțat condamnarea la finalul lunii aprilie 2021, bărbatul fiind recidivist și mai având de executat un rest dintr-o pedeapsă anterioară.

Vizualizări: 1,719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: