Social

Aproape 500 de gorjeni, selectați pentru angajare în urma Bursei locurilor de muncă

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă care s-a desfășurat vineri la Târgu Jiu au participat 963 persoane. Printre acestea s-a aflat și o grupă de 8 persoane private de libertate. Dintre participanți, 478 au fost selectați în vederea încadrării în muncă.

 

Conform Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj, la acțiune au fost prezenţi 55 agenţi economici care au oferit un numar de 1046 locuri de muncă, pentru diverse meserii. Au căutat să angajeze personal pe posturi de zidar, dulgher, fierar betonist, muncitor necalificat, electrician, lăcătuş mecanic, sudor, agent vânzări, agent securitate, ospătar, stivuitorist, operator roboţi, operator maşini, lucrător comercial, lucrător gestionar, tehnician mentenanţă, mecanic auto, cameristă, barman, bucătar, patiser, cofetar, contabil, vopsitor industrial, operator calculator.

 

De asemenea, 46 locuri de muncă au fost pentru persoanele cu studii superioare: inginer mecanic, inginer industria alimentară, economist, consilier economic, inginer automatist, specialist în domeniul calității, specialist marketing, inginer construcții civile, industriale și agricole, logistician gestiune flux, inginer electroenergetică.

 

Au fost prezenți la bursă și 2 cetățeni ucraineni, înregistrați la Biroul pentru Imigrari Gorj, care au mers la această acțiune pentru a-și găsi un loc de muncă. Au primit sprijin pentru susținerea interviului cu trei angajatori care și-au arătat disponibilitatea de a-i încadra în muncă, stabilind cu aceștia interviul de angajare.

 

Vizualizări: 1,765

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: