Eveniment

Anvelopele uzate l-au dat de gol

Un gorjean a fost trimis în judecată, în această săptămână, pentru că a condus pe drumurile publice un autovehicul radiat din circulaţie.

Fapta s-a petrecut în septembrie 2022, când bărbatul a fost sancţionat contravenţional de organele de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Turceni, întrucât a fost depistat conducând pe strada 13 Septembrie din oraş autoutilitara marca IVECO Daily, având anvelopele uzate peste limita admisă.

După verificări, polițiștii au aflat că mașina figura ca fiind radiată din circulaţie. “Cu ocazia audierii, inculpatul a declarat că în luna iulie 2021 a achiziţionat de la o persoană necunoscută autoutilitara marca IVECO Daily, pentru suma de 2800 euro. A mai arătat inculpatul că nu a perfectat documentele de vânzare-cumpărare, urmând să facă acest lucru ulterior, iar de la momentul achiziţionării şi până la data de 21.09.2022, a condus autovehiculul pe drumurile publice, fără a avea cunoştinţă că este radiat din circulaţie”, se arată în documentul de la Judecătoria Târgu Jiu.

Gorjeanul trimis în judecată este din Peșteana și nu are cazier.

Vizualizări: 2,686

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: