Social

Angajează inspector pentru promovarea turismului

Primăria Comunei gorjene Peștișani anunță că are un post vacant de Inspector de specialitate I în cadrul Compartimentului de Promovare Turism.


Primăria Comunei Peștișani organizează concurs de promovarea în grad profesional de inspector de specialitate Gradul I, în cadrul Compartimentului Promovare Turism și Activități Culturale, din cadrul aparatului de specialitate al primarului Comunei Peștișani.


Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt studii superioare și vechime în specialitate studiilor minim 5 ani.
Dosarele se pot depune în perioada  07-20 februarie 2022, între orele 10.00-15.00, la sediul primăriei din localitate. După selecția de dosare, programată pe data de 22 februarie, va fi programată proba scrisă, pe 24 februarie, urmată de proba de interviu, pe data de 28 februarie.


Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Primăria Comunei Peștișani, satul Peștișani, strada Principală, nr. 13, județul Gorj, telefon/fax: 0253/277.151, 0253/277.100.

Vizualizări: 741

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: