Social

Angajează inspector de specialitate

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de inspector de specialitate gradul IA la Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate Târgu Cărbuneşti – Compartimentul administrativ-contabilitate.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj organizează concursul în data de 17.05.2023, ora 10.00 (proba scrisă) și 23.05.2023 (proba de interviu), la sediul instituţiei din Târgu Jiu, strada Siretului, nr.24, judeţul Gorj – sala de ședințe.


Înscrierile la concurs se fac până la data de 02.05.2023 inclusiv, până la ora 16.30, la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecției Copilului Gorj, din Târgu Jiu, Serviciul resurse umane, salarizare și pentru funcția publică.

Condițiile specifice care trebuie îndeplinite de către candidat pentru ocuparea unui post de inspector de specialitate gradul IA sunt: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul economic și vechime în specialitatea studiilor superioare absolvite de minim 7 ani.

Vizualizări: 670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: