Social

Angajații unei primării se mută „în casă nouă”. Sediul a costat un milion de euro!

Angajații primăriei Câlnic mai au foarte puțin de așteptat până când se vor muta în „casă nouă”! O clădire, construită cu fonduri de la Compania Națională de Investiții, în care își vor desfășura activitatea funcționarii primăriei a fost recepționată. „Să sperăm că ne mutăm cât mai repede”, afirmă edilul Dumitru Vulpe. 

 

Valoarea totală a investiției este de aproximativ un milion de euro. Este primul proiect din țară cu o asemenea arhitectură.

„Lucrarea a fost recepționată în această săptămână. Este un obiectiv pe care ne-am dorit foarte mult să îl realizăm. Noi ne desfășurăm activitatea într-o clădire veche de aproximativ 100 de ani. Aceasta se afla într-o stare avansată de degradare, iar cutremurele de la începutul anului au afectat-o și mai mult. Prin urmare, este o mare bucurie pentru angajații din Primăria Câlnic să se mute într-o clădire nouă, modernă, cu spații sufieciente pentru fiecare activitate. Este o chestiune de timp până când se va întâmpla asta. Mai avem de mutat dosarele, aparatura, să instalam programele în care lucrăm, cele de taxe și impozite, de contabilitate, evidența populației, STS, etc.”, a afirmat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Primăria Câlnic are 15 angajați care se vor muta în noul sediu, imediat ce va fi posibil. 

 

Vizualizări: 957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: