Actualitate

Angajații primăriei Polovragi primesc 10% din încasările de la bâlci 

Autoritățile locale din comuna gorjeană Polovragi știu deja ce vor face cu banii pe care îi vor încasa din taxele speciale încasate cu ocazia bâlciului ce se va desfășura între 14 și 20 iulie. O parte importantă din bani, mai exact 10% din încasări, vor merge către salariații primăriei, care vor lucra la foc continuu pe perioada desfășurării nedeii. 

Acordarea acestor bani în plus funcționarilor și altor categorii de personal a fost aprobată de Consiliul Local în ședința de la finele lunii iunie. ”Se acordă un procent de 10% din încasările din bâlci, tuturor persoanelor, salariați din aparatul de specialitate al primarului și serviciile publice din subordinea Consiliului Local, inclusiv angajaților Societății Polovragii SRL, care participă la organizarea, buna funcționare și încasarea taxelor speciale din bâlci. În această perioadă, activitatea personalului se desfășoară în regim de permanență”, se arată în hotărârea adoptată în ședința ordinară, cu votul celor 11 consilieri locali. 

Administrația locală mai vrea să cumpere un utilaj de tuns iarba din sumele încasate la bâlci, și tot din acei bani a aprobat alocarea a 70.000 lei pentru realizarea gardului de la Biserica Veche ”Sf. Nicolae” din comună. 

 

 

Vizualizări: 3,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: