Social

Angajări la Spitalul Județean din Târgu Jiu 

Spitalul Județean de Urgență Târgu angajează medici! Șefii instituției caută specialiști ca să acopere deficitul de personal. În momentul de față, liniile de gardă sunt cu greu asigurate din cauza numărului insuficient de medici. 

În încercarea de a-i determina pe cei cu studii în domeniu să aleagă Spitalul Județean din Târgu Jiu, coducerea instituției laudă aparatura pe care o are în dotare. 

"În vederea acoperii deficitului de cadre medicale de specialitate necesar pentru a desfășura activități în linia de gardă, Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu angajează medici confirmați în specialitățile Cardiologie, A.T.I, Radiologie și Imagistică Medicală, Boli Infecțioase, Medicină Internă. (....) Spitalul are în dotare echipamente de imagistică medicală de înaltă performanță (RMN, CT, Mamograf), echipamentele RMN încorporând tehnologii de ultimă oră pentru a oferi posibilități de diagnosticare extraordinare și o experiență superioară pentru pacient", este mesajul postat de conducerea SJU Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,766

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: