Actualitate

Angajări la șase primării din Gorj

Primăriile încă fac angajări, în așteptarea ordonanței care le va tăia din bugete.

În Gorj sunt mai multe primării care au scos posturi la concurs în această perioadă.

Primăria Runcu este în căutarea a doi polițiști locali, concursul fiind pe 25 august. Primăria Dănești are nevoie de un consilier principal la Compatimentul Relații Publice, aici proba scrisă fiind pe 7 septembrie.

La Primăria Târgu Jiu este nevoie de un inspector asistent la Investiții, care să aibă studii inginerești, proba scrisă fiind pe 29 august.

Primăria Scoarța caută doi angajați pentru compartimentul de Evidență a Populației, unul cu studii superioare, celălalt liceale. Concursul va fi în septembrie, pe 14, la ora 10.00.

Primăria Bustuchin din județul Gorj a scos la concurs un post de inspector superior la Compartimentul financiar - contabil, impozite, taxe locale, achiziții publice și fonduri europene. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în științe economice. Vechimea minimă în specialitatea studiilor este de 7 ani. Dosarele de concurs pot fi depuse până pe 4 septembrie, iar prima probă, cea scrisă, este programată pe 18 septembrie.

O altă primărie care face angajări este Bengești Ciocadia. Aici se caută consilier juridic cu studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă și șapte ani vechime. Data de sustinere a probei scrise este 19 septembrie.

Vizualizări: 3,697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: