Social

Angajări la primării

Primărie comunei gorjene Arcani anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante de consilier.

Postul de consilier asistent este pentru compartimentul Registru Agricol, Cadastru, Topografie și Fond Funciar din cadrul Primăriei comunei Arcani.

Pentru ocuparea acestui post candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile de  studiu: Drept sau Ştiinţe administrative iar vechimea minimă în specialitatea studiilor să fie de un an.

Sunt necesare, de asemenea, competenţe IT: cunoştinţe Operare, Baze de date - MS Access, în cadrul probei interviu, nivel mediu. 

Perioada de depunere a dosarelor se va încheia la data de 06.06.2023, iar data de susținere a probei scrise este 19.06.2023, ora 10:00. Data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

Primăria comunei gorjene Glogova anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante de consilier achiziții publice. 

Pentru a ocupa acest post candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile Ştiinţe economice, Ştiinţe inginereşti, Calculatoare şi tehnologia informaţiei și vechime minimă în specialitatea studiilor de un an.

Perioada de depunere a dosarelor se va încheia pe data de 31.05.2023, iar data de susținere a probei scrise este 15.06.2023, ora 10:00. Data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

Vizualizări: 682

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: