Social

Angajări la mai multe spitale din Gorj

Spitalul din Motru a scos la concurs două posturi de asistent medical pentru Laboratorul de radiologie imagistică medicală.

Candidații trebuie să aibă diplomă de absolvire a școlii sanitare postliceale, diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate sau diplomă de licență în specialitate.

Proba scrisă va fi pe 17 martie, cea practică pe 22 martie, iar interviul pe 25 martie.

Și spitalul din Turceni a scos la concurs posturi de infiermier, bucătar și economist. Data limită pentru depunerea dosarelor este 8 martie.

Același spital a scos la concurs un post de asistent medical – farmacie. Candidații trebuie să aibă studii postliceale, cel puțin 6 luni vechime în specialitate, dar și examenul de debutant susținut și promovat.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 4 martie, iar concursul va începe pe 14 martie cu proba scrisă.

Tot spitalul din Turceni a scos la concurs un post de registrator medical, pentru care sunt suficiente studii medii și șase luni vechime. Data limită pentru depunerea dosarelor este tot 4 martie, iar concursul va începe pe 15 martie cu proba scrisă, interviul fiind pe 21 martie.

Și spitalul din Rovinari caută asistent medical generalist debutant, la Compartimentul obstetrică-ginecologie. Candidații trebuie să aibă diplomă școală postliceală sanitară și asigurare de malpraxis în termen.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 3 martie, iar concursul va începe pe 10 martie cu proba scrisă.

Vizualizări: 2,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: