Social

Angajare la UCB Târgu Jiu 

Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar I (S) la Serviciul Financiar-Contabil din cadrul Direcției Generale Administrative.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale pentru ocuparea acestui post sunt: studii superioare, absolvite cu diplomă de licenţă (sau echivalente: diplomă de licenţă şi diplomă de master pentru absolvenţii studiilor universitare Bologna) în domeniul studiilor: Economic, specializările (Contabilitate/ Contabilitate şi informatică de gestiune/ Finanţe), vechime în studii superioare în domeniul economic de minim 6 ani și 6 luni și cunoştințe de operare PC, nivel de bază sau perfecționări/specializări.

Dosarele de concurs se depun la Compartimentul Resurse Umane şi Salarizare, până la data de 14 martie, între orele 10.00 - 14.00.

Bibliografia şi alte informaţii suplimentare se pot obţine de la Compartimentul Resurse Umane şi Salarizare, tel. 0253/218222. 

Concursul va avea loc la sediul Rectoratului, din str. Tineretului, nr. 4 şi constă în următoarele probe: proba scrisă, ce va avea lor pe data de 22 martie și proba de interviu care este programată pe data de 24 martie.

Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: