Eveniment

Anchetă la spitalul din Târgu Jiu

Este anchetă la spitalul din Târgu Jiu, după ce o femeie de 88 de ani, adusă cu ambulanța, a fost scoasă din spital după consultație. Bătrâna a fost găsită în fața spitalului de un taximetrist. Era înghețată și nu știa să ajungă acasă, la Roșia de Amaradia. Deși fiul femeii lăsase un număr de telefon atât asistentei de pe ambulanță, cât și pe un bilețel în buletinul bătrânei, nimeni nu s-a sinchisit să sune.

Afară erau sub zero grade Celsius. Conducerea spitalului a demarat o anchetă, pentru că bătrâna nu a fost întrebată dacă are cu ce să ajungă acasă. „Comisia urmărește să stabileasca modul in care pacienta a fost externată din serviciul de urgență in vederea prevenirii unor evenimente asemănătoare, evenimente regretabile si care nu aduc cinste Spitalului de Urgenta din Targu Jiu. Rezultatele va vor fi puse la dispozitie in momentul finalizarii anchetei”, a anunțat unitatea medicală.

Speranța Ștefănuță a ajuns cu bine acasă doar pentru că unui taximetrist i s-a făcut milă de ea. Acsta l-a sunat pe primarul din Roșia de Amaradia și astfel a reușit să o ducă pe femeie în siguranță acasă.

Vizualizări: 2,062

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: