Actualitate

ANAF vinde terenuri ale unor datornici

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Gorj va vinde, în data de 16 ianuarie, prin licitație publică, bunuri ale unor debitori, fiind vorba în special de terenuri. 

Unul dintre bunurile ce vor fi vândute în cadrul acestei licitații este un teren intravilan, în suprafață de 2541 mp, situat în comuna Bălănești, satul Glodeni. Prețul de pornire la licitație este de circa 49 mii lei.. 

Într-un alt dosar de executare, Fiscul a scos la vânzare două terenuri situate în extravilan din Dănești. Unul dintre acestea are o suprafață de 21.485mp, iar prețul de pornire este peste 35 mii lei. Celălalt, de 4305mp, este vândut la un preț de pornire la licitație de aproape 7600 lei. 

În cadrul aceleiași licitații va fi vândut un spațiu comercial din Târgu Jiu, în suprafață de 34mp, la un preț de pornire de 64 mii lei, precum și terenul aferent construcției, în suprafață de 40mp, la un preț de pornire de circa 84 mii lei. 

”Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare”, se arată în anunțul Administrației Județene a Finanțelor Publice Gorj. 

Vizualizări: 1,166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: