antiVirale

Alain Delon și Ion Țiriac, îndrăgostiți și la peste 80 de ani

Actorul francez Alain Delon este îndrăgostit la cei 85 de ani ai săi. Acesta a vorbit despre noua lui iubită, Hiromi, care i-a fost alături după atacul cerebral suferit de vedeta franceză.

Actorul a dezvăluit, pentru revista Paris Match, că este din nou îndrăgostit și a povestit puțin despre Hiromi. „Iubita mea este japoneză, se numește Hiromi și a fost lângă mine pe parcursul convalescenței,‟ s-a rezumat să spună actorul. Hiromi este cea care l-a ajutat după tragedia de acum doi ani, care l-ar fi putut costa viața. 

Delon a reușit să se recupereze din ceea ce părea a fi o situație fără ieșire şi spune că a avut voinţă: „M-am confruntat cu o mulțime de probleme în viață, dar niciodată cu una ca aceasta. Recunosc că nu am o soluție pentru cei care trec prin așa ceva. Cu forță și voință m-am recuperat fizic și datorez asta în primul rând naturii mele, felului meu de a fi‟.

Jurnalistul de la Paris Match s-a declarat surprins să-l vadă mergând în grădina proprietății sale elvețiene din Douchy, ştiut fiind că persoanele care suferă astfel de accidente vasculare se recuperează foarte greu sau deloc.

De altfel, și miliardarul român Ion Țiriac s-a îndrăgostit la 81 de ani de o fostă sportivă. Irina Deleanu, în vârstă de 45 de ani, este președintele Federației de Gimnastică Ritmică și iubita a lui Ion Țiriac.

Vizualizări: 1,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: