Diaspora

AJOFM caută căpșunari pentru Spania

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de muncă anunță că o firmă din Spania oferă 900 locuri de muncă în agricultură la recoltare fructelor: căpșuni, zmeură, mure și afine.

Se lucrează 6 ore și 30 minute/zi, cu pauză de masă de o jumătate de oră, în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva. Se caută 600 de femei și 150 de cupluri, cu vârste între 18 și 50 ani, experiență în agricultură și capabile să recolteze căpșuni, afine, zmeură și mure, la temperaturi ridicate în primăvară, din sere.

Salariul brut este de 44,99 euro/zi, din care se scad asigurări de sănătate și TVA (net 41,29 euro/zi). La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 euro centi/zi la persoane noi și, la persoanele care au mai lucrat la firmă, un bonus de 0,80 euro cenți/zi. Orele suplimentare se plătesc cu 7,47 euro brut/oră.

Cazarea este oferită gratuit de companie, se plătesc doar utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) 1,73 euro/zi din net. Călătoria în Spania este plătită de companie, dar în caz de nerespectare a două luni de contract se va reține din ultimul salariu al muncitorului. Întoarcerea în România este platită de muncitor.

Angajarea este cu contract temporar de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu perioadă de probă 15 zile. Contractul de muncă poate începe cu 01 aprilie 2021.

Persoanele cu domiciliul în județul Gorj, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă GORJ, (informații și la telefon 0253/211568). Persoanele selectate vor fi contactate de către angajator.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 15 aprilie 2021.

Vizualizări: 1,022

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: