Eveniment

Agresată pentru un loc de parcare

Un bărbat din Rovinari a fost condamnat la o amendă penală de aproape 4000 de lei, după ce a agresat o femeie și a tulburat liniștea și ordinea publică. Conflictul a pornit de la o neînțelegere privind un loc de parcare. 

Incidentul a avut loc în 20 septembrie 2020, dimineața. În timp ce se afla pe terasa unei benzinării din Rovinari, femeia a fost luată la palme de agresor, care venise să își alimenteze mașina. 

”Din depoziţia persoanei vătămate a rezultat că inculpatul a adoptat o atitudine agresivă la adresa acesteia, aducându-i injurii şi încercând să o lovească, dar a reuşit să se ferească. În cadrul discuţiilor purtate, i-a reproşat persoanei vătămate că soţul acesteia avusese un diferend cu soţia inculpatului, legat de un loc de parcare, aspect care a atras nemulţumirea acestuia din urmă. În continuare, persoana vătămată s-a retras către o bancă situată în exteriorul terasei, încercând să-l calmeze pe inculpat, dar fără a reuşi acest lucru, împrejurare în care a devenit din nou violent, lovind-o de două ori pe persoana vătămată cu palma în zona feţei (în partea stângă) şi totodată a prins-o de braţul stâng”, se arată în hotărârea Judecătoriei Târgu Jiu 

Un martor a intervenit pentru aplanarea conflictului, cerându-i să înceteze acţiunile agresive la adresa femeii, aspect care însă a produs iritarea agresorului, acesta din urmă solicitându-i să îşi vadă de treaba lui şi să revină în terasă.

Prin certificatul medico-legal s-a concluzionat că femeia a suferit leziuni traumatice care au necesitat de la producere un număr de 3-4 zile îngrijiri medicale. 

Pe lângă amenda penală, magistrații l-au obligat pe agresor la plata sumei de 2000 de lei, reprezentând daune morale, către femeia agresată, având în vedere că s-a constituit parte civilă. În plus, acesta va mai trebui să-i plătească și cheltuieli judiciare de circa 2200 de lei. 

Hotărârea pronunțată joi, 22 decembrie, de magistrații Judecătoriei Târgu Jiu nu este definitivă și poate fi contestată.

Vizualizări: 918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: