Eveniment

Aflat în arest la domiciliu, acuzat de furt

Un bărbat de 29 de ani, din comuna Cătunele, aflat în arest la domiciliu, riscă să ajungă în spatele gratiilor, fiind acuzat de comiterea de noi infracțiuni. 

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați de către o femeie de 63 de ani, din comuna Cătunele, cu privire la faptul că în noaptea de 13/14 iulie a.c., persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă două motoferăstraie, o bormașină și un polizor electric.

La data de 3 noiembrie, polițiștii au fost sesizați de către o altă femeie de 87 de ani, din comuna Cătunele, cu privire la faptul că în noaptea de 2/3 noiembrie, persoane necunoscute i-au sustras dintr-o anexă o motocoasă, un motoferăstrău și două butelii.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de polițiști în vederea identificării autorului, s-a stabilit faptul că bănuit de comiterea celor două fapte de furt calificat este un bărbat de 29 de ani, din comuna Cătunele.

În prezent, bărbatul de 29 de ani se află în arest la domiciliu pentru săvârșirea unor infracțiuni rutiere, urmând ca instanța de judecată să se pronunțe cu privire la schimbarea măsurii preventive.

De asemenea, polițiștii continuă cercetările și față de un alt bărbat de 43 ani, care locuiește fără forme legale în municipiul Motru, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor a fost recuperat în totalitate.

Vizualizări: 3,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: