Social

Adrian Mititelu spune că renunță la FC U Craiova! 

Adrian Mititelu a anunțat în direct, la TV, că renunță la FC U Craiova și iese definitiv din fotbal, anunțul fiind făcut la scurt timp după ce l-a numit pe Nicolae Dică în funcția de antrenor al echipei.

FC U Craiova și-a anunțat noul antrenor, pe Nicolae Dică. In fotografia de prezentare, tehnicianul a apărut alături de Adrian Mititelu Jr., fiul patronului.

Luni seara Adrian Mititelu a intrat în direct, la TV, iar printre altele a făcut o dezvăluire șocantă, că va renunța la echipă și va ieși definitiv din fotbal. Mititelu a dezvăluit că este deja în căutarea unui nou finanțator care să fie dispus să bage bani la FC U Craiova, iar în momentul în care îl va găsi, atunci își va lua adio de la proiect.

Mititelu a transmis că a făcut familiei o promisiune, și anume că se va retrage din fotbal.  „Îmi vine să fug. Doi ani să plec din fotbal. Dacă nu ar fi orgoliul cu CSU şi Rotaru, aş pleca. Eu m-aş retrage, dar nu aş închide clubul.  Nu ştiu când aş pleca. Când va veni cineva să îl preia. Maximum un an - doi mă mai vedeţi. Am promis şi eu familiei că mă retrag. Mai am puţin să consolidez clubul”, a spus Adrian Mititelu, luni seară, la Prima Sport.

 

Vizualizări: 539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: