Eveniment

Adolescent de 16 ani, înjunghiat pe stradă de o fată

Un adolescent a fost înjughiat miercuri pe o stradă aflată în apropiere de centrul oraşului Timişoara, după ce s-a certat cu un băiat, iar o a treia persoană, o fată, a intervenit şi l-a atacat. Poliţiştii îi caută acum pe cei doi agresori.

 

Miercuri dimineaţă, în zona Pieţei 700 din Timişoara, în apropiere de centrul oraşului, a izbucnit o ceartă între doi băieţi adolescenţi. La un moment dat, o fată a intervenit, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe unul dintre aceştia, apoi a fugit alături de celălalt băiat implicat în scandal.
 
  
  
 
Tânărul rănit, un băiat de 16 ani, a fost preluat cu ambluanţa şi dus la spital, de urgenţă, cu plagă în zona pieptului. Potrivit medicilor, starea lui este stabilă.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi îi caută acum pe cei doi agresori.

actualizare: Conducerea liceului unde învaţă eleva care a înjunghiat un tânăr pe o stradă din Timişoara, în urma unui conflict mai vechi, a transmis că aceasta urma un program de consiliere psihologică, iar în urma incidentului de miercuri dimineaţă, 19 ianuarie, ar putea fi exmatriculată pe perioadă determinată.

Starea victimei acesteia, tânărul de 16 ani, este stabilă, iar medicii l-au depistat cu COVID-19.

Vizualizări: 2,540

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: