Actualitate

Acționarii CE Oltenia, în ședință. Ce discută!

Acționarii CE Oltenia se vor întruni joi, 22 septembrie, în ședință. Principalul motiv al întâlnirii îl reprezintă aprobarea prelungirii duratei mandatelor, cu două luni, în cazul a trei supraveghetori din cadrul companiei energetice. 

Cei vizați sunt Nicolae Bobu, Alexandru Gătejescu și Gabriel Giorgi. Mandatele actuale ale acestora, pe patru luni, vor expira în data de 27 septembrie. Astfel, contractele vor fi prelungite până la 27 noiembrie, însă este posibil să se încheie și mai devreme, dacă selecția pe care o are în desfășurare Ministerul Energiei se va finaliza înainte de această dată. 

În cadrul aceleiași ședințe a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor va fi supusă aprobării și forma actului adițional la contractul de mandat privind prelungirea duratei cu două luni de la data expirării, ce va fi încheiat cu supraveghetorii. 

Din Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia mai fac parte și Alexandru Marcoci, Mădălin Georgescu, Șerban Predescu și Mădălin Eftenoiu. Mandatele lor vor înceta în 16 octombrie. 

 

Vizualizări: 1,858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: