Eveniment

Accident produs de un căruțaș beat

Accidentul rutier care a avut loc asează în localitatea gorjeană Tismana, pe DN 67D Celei, a fost provocat de un șofer băut.

Oamenii legii au stabilit că un bărbat de 40 de ani, din orașul Tismana, în timp ce conducea un atelaj hipo pe DN 67D Celei, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers spre stânga și a pătruns pe mijlocul părții carosabile, în fața unui ansamblu de vehicule format din camion și remorcă, acesta din urmă fiind încărcat cu material lemnos.

Pentru evitarea impactului, conducătorul camionului, un bărbat de 60 de ani, din comuna Bala, județul Mehedinți, a frânat brusc și a virat la stânga, moment în care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul conducătorului camionului a fost negativ, însă în cazul conducătorului atelajului hipo acesta a rezultat o concentrație de 1,56 mg/ alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Gorj, atelajul nu era semnalizat corespunzător. Conducătorul atelajului a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002.

 

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: