Eveniment

Accident mortal la Telești

O femeie de 61 de ani a murit în urmă cu puțin timp într-un accident rutier care a avut loc la Telești, satul Șomănești, județul Gorj. Un bărbat de 65 de ani este grav rănit.

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare și 2 ambulante SMURD, echipajele de interventie constatand că, în urma impactului, unul dintre autovehicule s-a răsturnat, iar in interior 2 persoane au ramas incarcerate.

S-a intervenit pentru extragerea victimelor, un barbat in stare de constientă si o femeie in stare de inconstienta, fara semne vitale. Barbatul a primit primul ajutor calificat, concomitent cu aplicarea manevrelor de resuscitare femeii, care, din păcate, nu a supraviețuit.

actualizare: Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 64 de ani, din localitatea Vîrț, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 674 C Telești, din direcția Rovinari-Câlnic, s-a angajat în depășirea unui autoturism oprit, moment în care a acroșat autoturismul oprit, după care a fost proiectat pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de către un bărbat de 74 de ani, din comuna Godinești.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 62 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 64 de ani, precum și rănirea acestuia. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Vizualizări: 3,695

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: