Eveniment

Accident la Runcu

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp la Runcu, în județul Gorj. Mai multe echipaje de salvare și poliție sunt la fața locului.

O mașină s-a răsturnat pe plafon.

actualizare: "La data de 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 67 D în comuna Runcu s-a produs un eveniment rutier cu victime. 

 

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că pe DN 67 D intersecție cu DC 134 Bâlta a avut loc o coliziune între două autoturisme conduse de un bărbat de 52 de ani, din orașul Tismana și o femeie de 33 de ani, din comuna Bălești.

 

În urma impactului a rezultat rănirea conducătoarei auto și a unui bărbat de 37 de ani, din comuna Bălești, pasager în autoturismul condus de aceasta.

 

 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. 

 

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a anunțat IPJ Gorj.

actualizare: Bărbatul de 52 de ani este Puescu Daniel, sef serviciu la Autoritatea Vamala, Bucuresti, fost inspector Antifrauda. Acesta circula cu mașina de serviciu, susțin sursele noastre, și nu a acordat prioritate.

Vizualizări: 1,889

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: