Eveniment

Accident în Târgu Jiu

Un biciclist a fost lovit de mașină, duminică, într-o intersecție din Târgu Jiu. La volan era o femeie care consumase băuturi alcoolice.

Un bărbat de 55 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ce se deplasa cu o bicicletă pe strada Ioan Budai Deleanu, ar fi pătruns în intersecția cu strada Căpitan Buzatu, fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism condus de o femeie de 32 de ani, din aceeași localitate, intrand în coliziune cu acesta.

 

După coliziune, conducătoarea auto a modificat locul accidentului, prin mutarea autoturismului din zona de impact. Biciclistul a fost rănit ușor, fiind transportat la o unitate medicală pentru investigații de specialitate.

 

“Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat IPJ Gorj. 

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și modificarea locului accidentului.

Vizualizări: 1,751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: