Eveniment

Accident în Gorj, cu șofer beat

Un gorjean de 48 de ani a fost rănit ieri într-un accident care a avut loc în Aninoasa. “La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 662 Aninoasa, a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers la stânga, fără a se asigura corespunzător, intrând în coliziune cu autoturismul condus de soția apelantului, în vârstă de 46 de ani”, transmite IPJ Gorj.

 

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 48 de ani, acesta fiind transportat la o unitate spitalicească pentru investigații de specialitate.

 

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul conducătoarei auto fiind negativ, iar în cazul bărbatului de 35 de ani, a rezultat o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat,

 

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

 


 

Vizualizări: 3,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: