Eveniment

Accident grav la Bâlteni

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme și un autovehicul de mare tonaj a avut loc în urmă cu puțin timp în Gorj, pe raza comunei Bîlteni, satul Moi.

La fața locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare și două echipaje SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj, precum și trei echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj. Două persoane sunt încarcerate.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc pe DN 66 Târgu Jiu – Filiași, în zona localității Moi, județul Gorj.

Traficul în zonă este oprit pentru efectuarea manevrelor de extragere a victimelor, acordarea de îngrijiri medicale și cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

actualizare: Potrivit ISU Gorj, victimele accidentului sunt conștiente, dar au leziuni multiple. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani și o femeie în vârstă de 47 de ani. Cei doi au fost transportați la spital.

actualizare: “Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 53 de ani, din comuna Bâlteni în timp ce conducea un autoturism pe DN 66 Moi, din direcția Rovinari -Turceni, s-a angajat în depășirea neregulamentară a unui autoturism condus de către o femeie de 47 de ani, din municipiul Târgu-Jiu intrând în coliziune cu un camion condus de către un bărbat de 40 de ani, din comuna Lelești care se deplasa regulamentar din direcția opusă.

În urma impactului, camionul a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către femeia de 47 de ani, ambele autovehicule părăsind partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea gravă a bărbatului de 53 de ani și a femeii de 47 de ani, ambii fiind transportați la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a comunicat IPJ Gorj.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Vizualizări: 8,337

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: