Eveniment

A vrut să-și omoare colegul de apartament

Scandalul care a avut loc ieri între doi gorjeni, care locuiau împreună în Bumbești Jiu, s-a finalizat cu un dosar penal pentru tentativă de omor.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbesti Jiu au fost sesizați ieri, prin apelul 112, de către un bărbat de 55 de ani, din localitate, cu privire la faptul că ar fi fost lovit cu un obiect contondent de către un alt bărbat, de 65 de ani, din comuna Prigoria, pe fondul unui conflict spontan, în timp ce aceștia se aflau la locuința comună, din orașul Bumbesti Jiu.

“Dupa cercetările efectuate, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale l-au reținut pe bărbatul de 65 de ani, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În baza probatoriului administrat în cauză și având in vedere mecanismul de producere a faptei, cauza înregistrată inițial pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, fiind efectuate cercetări sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de omor calificat", a comunicat IPJ Gorj. 

Vizualizări: 896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: