Eveniment

A recunoscut că e beat, dar n-a suflat în etilotest

Un gorjean de 53 de ani din comuna Peștișani a fost condamnat joi la zece luni de închisoare, pentru că s-a urcat beat la volan, a recunoscut asta în fața polițiștilor, dar a refuzat să sufle în etilotest. Sentința Judectoriei Târgu Jiu nu este definitivă.

Era seara de 10 decembrie 2019 când gorjeanul a fost oprit în trafic în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen Golf pe raza comunei Peștișani.

Acesta a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, astfel că s-a ales cu dosar penal.

În timpul anchetei, bărbatul a recunoscut că a fost la priveghi cu un nepot și a băut 100 ml de votcă, iar ulterior s-a urcat la volan.

De altfel, șoferul a fost înregistrat de polițiști și se aude clar că a recunoscut și în fața lor că a băut, dar sub nicio formă nu a dorit să fie testat.

Pe perioada termenului de încercare de doi ani, gorjeanul trebuie să efectueze 60 de zile de muncă în folosul comunității la o școală din Peștișani.

 

 

Vizualizări: 1,223

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: