Eveniment

A lovit mașina de poliție și a rămas fără permis

O maşină de poliţie a fost implicată într-un accident, la Aninoasa, fiind lovită de o altă mașină care a virat la stânga, deși autoutilitara poliției avea pornite sistemele de avertizare sonoră și luminoasă. 

Polițiștii se aflau în misiune și aveau pornite semnalele luminoase şi sonore când au fost loviți de un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani.

Evenimentul rutier s-a produs în oraşul Aninoasa a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara. Accidentul a avut loc pe DN 66 iar autospeciala aparţinea Poliţiei Petrila, acesta fiind avariată în urma coliziunii dintre cele două autovehicule. 

Poliţiştii rutieri care au efectuat cercetările în acest caz au stabilit că poliţistul care conducea autospeciala se deplasa de la Petrila spre Vulcan și a intrat în depăşirea unui autoturism aflat în faţa sa dar șoferul acestuia a virat însă la stânga, fără să se asigure, intrând în coliziune cu maşina de poliţie care avea semnalele luminoase în funcțiune.

Șoferul în vârstă de 25 de ani a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Vizualizări: 1,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: