Eveniment

A intrat cu mașina într-un cap de pod

Accident rutier pe Drumul Național 66! Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un cap de pod. Evenimentul rutier a avut loc în comuna Drăguțești. 

La fața locului au fost direcționate echipaje de salvare, dar și echipaje ale Poliției.

"Accident ușor pe DN 66 Drăguțești. Un autoturism care circula din direcția Târgu Jiu spre Rovinari  s-a angajat intr-o depășire neregulamentară  și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, proiectantu-l intr-un cap de pod", a transmis IPJ Gorj.

Actualizare: "Din primele cercetări efectuate de politisti la fata locului a reieșit faptul că un tanar de 23 de ani, din Târgu Jiu, in timp ce conducea un autoturism catre Rovinari, pe DN 66 Dragutesti, s a angajat intr o depasire neregulamentara, intrand in coliziune laterala cu un alt autoturism condus, din sens opus, de un barbat de 45 de ani, din Târgu Jiu, fiind proiectat intr un cap de pod.

In urma impactului, o femeie de 89 de ani, din comuna Telesti, pasager dreapta fata in ultimul autoturism a suferit leziuni si a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Ambii conducatori auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
In cauza s a intocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vatamare corporala din culpa."

 

Vizualizări: 3,605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: