Eveniment

A făcut scandal în două case de pariuri

Un tânăr de 29 de ani din Târgu Cărbunești este judecat pentru distrugere și ultraj, după ce a făcut scandal în două case de pariuri din localitate. 

Fapta pentru care tânărul a ajuns acum în instanță s-a petrecut pe 8 februarie 2019, când acesta a intrat băut într-o casă de pariuri din Târgu Cărbunești, având asupra sa o sticlă cu băutură.

În jurul orelor 15:45, deranjat de faptul că în interiorul casei de pariuri au intrat mai mulți clienți, bărbatul a lovit de două ori cu pumnul în stâlpul din interiorul încăperii, distrugând îmbrăcămintea de rigips a acestuia producând o gaură cu un diametru de aproximativ 20-30 cm.

Acesta a fost nevoit să plece, la solicitarea agentului de pază, pe care l-a înjurat, după care și-a dat pantalonii joi și “și-a expus organul sexual”, după cum se precizează în documentul de la instanță. Apoi a revenit în incinta casei de pariuri și a lovit cu pumnul în tejgheaua operatorului.

A fost anunțată poliția, care a calmat spiritele, tânărul fiind lăsat să plece acasă, după ce tatăl lui a venit să îl ia. Acesta s-a întors însă în scurt timp, intrând în casa de pariuri alăturată, având din nou un comportament recalcitrant la adresa clienților și a casierei, aruncând cu un scaun în casierie.

Speriată, fata de la casierie a apăsat butonul de panică, moment în care individul a plecat și s-a dus în cealaltă casă de pariuri, a intrat după tejghea și l-a lovit pe operator cu palma peste cap.

Au venit din nou agenții de pază și polițiștii, care i-au cerut bărbatului să părăsească casa de pariuri însă acesta a refuzat, motiv pentru care a fost încătușat și condus la sediul poliției orașului Tg-Cărbunești. 

“În momentul încătușării, inculpatul s-a manifestat agresiv, înjurând și jignind pe cei doi polițiști, atât în prezența persoanelor din local, cât și ulterior pe traseul spre sediul poliției, în autospeciala organelor de poliție”, mai menționează sursa citată.

Comportamentul anormal al inculpatului le-a creat organelor de poliție suspiciunea că acesta ar fi consumat substanțe interzise, motiv pentru care l-au condus la Spitalul Orășenesc de Urgență Tg-Cărbunești în vederea efectuării unei testări pentru droguri. Nu s-a confirmat, tânărul fiind însă și acolo agresiv cu polițiștii. 

Vizualizări: 1,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: