Actualitate

A câștigat procesul pentru banii dați la Pandurii

Fostul primar al municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a câștigat procesul intentat de primărie pentru recuperarea banilor dați către Pandurii.

Primăria Târgu Jiu l-a chemat în instanță pe fostul primar al Municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, pentru banii pe care primăria i-a plătit către clubul Pandurii, obligată fiind de decizia definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție.  

Instanța a respins cererea primăriei de a se îndrepta împotriva fostului primar pentru a recupera banii. ”Respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, ce se depune la Tribunalul Gorj. Pronunțată la data de 03.02.2023, prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței”, a fost decizia Tribunalului Gorj.  

Primăria Târgu Jiu poate face apel în termen de 10 zile de la pronunțare, pentru că decizia nu este definitivă.

Alături de fostul primar Florin Cârciumaru, în acest proces a fost chemat în instanță și fostul viceprimar Aurel Popescu. 

Primăria Târgu Jiu intenționa să recupereze de la cele două persoane suma de 2,8 milioane de lei plătită clubului de fotbal, sub formă de contribuții ale primăriei în calitate de membru asociat.

Vizualizări: 2,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: